Veghel – Havenzicht

Prijs
€ 158.750,- t/m € 255.250,-
Status
Verkocht
Woonoppervlakte van
35 m2
Woonoppervlakte tot en met
67 m2

Wonen in het gezellige uitgaanshart van Veghel met zicht op de haven!

Havenzicht

Het project bestaat uit 18 duurzame appartementen verdeeld over 4 woonlagen, elk met een eigen parkeerplaats. De 5 appartementen op de begane grond beschikken over een eigen tuintje en vrijwel alle appartementen hebben een balkon en eigen berging. In het project vinden we 10 tweekamerappartementen en 8 driekamerappartementen. Voor ieder wat wils!

Duurzaamheid

De appartementen worden zeer duurzaam gebouwd! Zo zijn deze volledig geisoleerd, voorzien van HR++ beglazing en worden ze verwarmd door een warmtepomp. En dat is niet alleen maar goed voor het milieu, maar ook een duidelijke besparing voor u.

Inschrijven

Mocht u interesse hebben in één van de prachtige appartementen uit het plan dan kunt u het complete informatiepakket inclusief interesseformulier van het project opvragen bij ons kantoor. U heeft vervolgens ruim de tijd om alle informatie eens goed door te nemen en ondertussen staan wij als nieuwbouwspecialisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u zorgvuldig te begeleiden.

Mocht u interesse hebben in een van de appartementen dan ontvangen wij het ingevulde interesseformulier graag uiterlijk 14 december 2020 retour! Op uiterlijk 16 december 2020 ontvangt u bericht omtrent de toewijzing.

Bouwtypes

Tweekamerappartement

Driekamerappartement

Bouwnummers