Veghel – De Driesprong

Prijs
€ 229.000,- t/m € 299.000,-
Status
Verkocht
Woonoppervlakte van
65 m2
Woonoppervlakte tot en met
92 m2

Midden in Eerde zijn 6 levensloopbestendige appartementen in aanbouw aan het St. Antoniusplein -Driesprong, op een steenworp afstand van de natuur van de Vlagheide.

Appartementen

Er zijn verschillende appartementen met ieder een eigen oppervlakte en indeling. Alle woningen zijn per lift te bereiken, hebben één of meer slaapkamers, balkons en een eigen afgesloten parkeerplaats en berging. Uiteraard is vloerverwarming standaard en hebben ze houten binnenkozijnen, videodeurbel en veel leefruimte.

Duurzaamheid

De woningen zijn zeer duurzaam en hebben uiteraard een energielabel A. De appartementen worden verwarmd met een eigen warmtepomp en beschikken allen over 3 eigen zonnepanelen.

Het complex is ontworpen door LA-architecten en wordt gebouwd door Verouden Bouwbedrijf. Verouden is vooral bekend en ervaren in de bouw van woningen uit het duurdere segment, dit is af te zien aan de fraaie afwerking van de appartementen. De ontwerpen van LA-architecten kenmerken zich als versterkend voor het gebouw en met sfeer en karakter voor de omgeving.

– Alle appartementen beschikken over een eigen berging en parkeerplaats.
– Oplevering: April 2021.
– Geen termijn betaling tijdens bouw maar betaling bij notariële overdracht.
– Vereniging van Eigenaren in oprichting.

Mocht u interesse hebben in één van de prachtige appartementen uit het plan dan kunt u het complete informatiepakket inclusief inschrijfformulier van het project opvragen bij ons kantoor. U heeft vervolgens ruim de tijd om alle informatie eens goed door te nemen en ondertussen staan wij als nieuwbouwspecialisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u zorgvuldig te begeleiden.

Bouwtypes

Appartement Driesprong

Bouwnummers