Home » Makelaar Boxtel

Makelaar voor in Boxtel en omgeving

Makelaardij Van de Laar, gevestigd in Sint-Oedenrode, staat voor u klaar wanneer u op zoek bent naar een makelaar in Boxtel en omgeving. Wij luisteren graag naar uw wensen en gaan aan de hand daarvan voor u op zoek naar de beste woning.

Voor jong en oud
Thuis in de omgeving
Werken mét elkaar

Met behulp van onze makelaar vindt u een woning die perfect bij u past

U bent bij onze makelaar in goede handen wanneer u op zoek bent naar een leuke woning in Boxtel, Liempde of omgeving. Beide plaatsen zijn gelegen in de Meierijstad van ’s-Hertogenbosch. Bespreek uw wensen en behoeftes met onze makelaar, die vervolgens voor u aan de slag gaat voor een woning in Boxtel of Liempde. Wanneer wij een geschikte woning vinden, plannen we een bezichtiging voor u in. Wie weet bent u binnenkort wel eigenaar van een prachtige woning in Boxtel of Liempde.

Onze cijfers

48 woningen

Verkocht afgelopen jaar

12 woningen

Verhuurd afgelopen jaar

18 woningen

Aangekocht afgelopen jaar

51 jaar

Uw makelaar

Niet gevonden wat u zocht? Geen probleem!

Heeft de makelaar geen passende woning voor u kunnen vinden in Boxtel of Liempde? Of verhuist u zelf toch liever naar een andere stad? Bij Makelaardij Van de Laar in Sint-Oedenrode kijken wij graag voor u verder. Zo hebben wij onder andere ook prachtige woningen in Veghel staan. Zoekt u toch liever de rust op? Dan zou u eens kunnen kijken voor een woning in Schijndel.


Loop binnen in ons kantoor en stel uw vragen!

Loopt u nog steeds rond met wat vragen over het kopen of verkopen van een woning? Of bent u misschien nieuwsgierig naar ons woningaanbod? Wij denk graag met u mee! U kunt op ieder moment van de dag bij ons binnenstappen. U kunt ook bellen naar +31413472118, een mail sturen naar [email protected] of ons contactformulier invullen.