Home » Makelaar Best

Makelaar voor in Best en omgeving

Op zoek naar een makelaar in Best? Bij ons kunt u op ieder moment, zonder afspraak, binnenlopen voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het zoeken van een passende woning. Wilt u uw huis verkopen? Ook dan staan onze deuren voor u open.

Voor jong en oud
Thuis in de omgeving
Werken mét elkaar

Onze makelaar helpt u bij het zoeken van de juiste woning in Best

Makelaardij van de Laar in Sint-Oedenrode helpt u graag bij het vinden van de perfecte woning. Best is een mooie en rustige stad, gelegen in de Meierij van ’s-Hertogenbosch. De gemeente behoorde vroeger tot de gemeente Oirschot, maar is sinds 1819 een eigen gemeente. De stad heeft ongeveer 30.000 inwoners en ligt dicht bij grote steden, zoals Eindhoven en Tilburg.

Onze cijfers

48 woningen

Verkocht afgelopen jaar

12 woningen

Verhuurd afgelopen jaar

18 woningen

Aangekocht afgelopen jaar

51 jaar

Uw makelaar

Geef uw wensen aan ons door en wij gaan voor u opzoek

Wonen in Best betekent wonen in een rustige plaats. Onze makelaar gaat graag voor u op zoek naar de mooiste huizen. U hoeft enkel uw wensen en behoeftes door te geven en wij gaan meteen voor u aan de slag. Wanneer wij een potentieel huis voor u tegengekomen, zal de makelaar samen met u een bezichtiging inplannen om het huis te gaan bekijken. Ook wanneer u hulp wenst bij het verkopen van uw huis staan wij voor u klaar.


Neem nu contact op met onze makelaars voor het beste resultaat

Voor de beste makelaars van Schijndel, Best en omgeving bent u bij Makelaardij van de Laar in Sint-Oedenrode op de juiste plek. U kunt zonder afspraak bij ons binnenstappen. Wij helpen u dan graag met uw vragen en problemen, of met het opmaken van een taxatierapport. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer +31413472118 en per mail via het e-mailadres [email protected]. Aarzel niet en neem dus snel contact met ons op. Wie weet helpen wij u binnenkort aan uw droomhuis.