Home » Huizen te koop Sint-Oedenrode

Huizen te koop in Sint-Oedenrode

Makelaardij van de Laar verkopen heeft onder andere huizen te koop staan in Sint-Oedenrode en omgeving. Ontdek samen met een van onze makelaars de prachtige woningen en wie weet bent u binnenkort eigenaar van een van de mooie huizen die deze stad te bieden heeft.

Voor jong en oud
Thuis in de omgeving
Werken mét elkaar

Ontdek de mooiste huizen die te koop staan in Sint-Oedenrode

Bent u op zoek naar huizen die te koop staan in Sint-Oedenrode? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons vindt u diverse prachtige woningen die aan uw wensen voldoen. Zo hebben we mooie, ruime appartementen beschikbaar, maar u kunt ook kiezen voor de spectaculaire vrijstaande woningen. Wilt u zelf uw huis verkopen? Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Onze cijfers

48 woningen

Verkocht afgelopen jaar

12 woningen

Verhuurd afgelopen jaar

18 woningen

Aangekocht afgelopen jaar

51 jaar

Uw makelaar

Ervaar de gezelligheid van het bruisende centrum van Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode is een plaats in de Meierij van ’s-Hertogenbosch en telt ongeveer 18.250 inwoners. Ook heeft deze stad een aantal prachtige bezienswaardigheden. Deze mag u zeker niet missen wanneer u naar huizen kijkt die te koop staan in Sint-Oedenrode. Een aantal van deze bezienswaardigheden zijn:

  • Kasteel Henkenshage
  • De Corridor
  • De Martinuskerk
  • Borchmolendijk

Wat uiteraard ook niet vergeten mag worden, is het bruisende centrum van Sint-Oedenrode. Hier vindt u veel winkels waar u heerlijk kunt shoppen. Daarna geniet u van een lekker drankje op een van de terrasjes.


Loop eens bij ons binnen voor al uw vragen of andere informatie

Sint-Oedenrode heeft zoals u ziet alles wat u zoekt en nodig heeft. Heeft u misschien nog andere vragen over de stad? Of bent u opzoek naar een taxateur in Sint-Oedenrode voor uw woning? U bent van harte welkom om zonder afspraak bij ons makelaarskantoor in Sint-Oedenrode binnen te lopen. Mocht u toch liever op een andere manier contact met ons op willen nemen dan kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer +31413472118 of een mail sturen naar [email protected].